Ny ansettelse i Senter for Ledelse

2019 blir et spennende år for Senter for Ledelse. Vi vokser videre, og har forsterket laget med flere dyktige hoder. Dette betyr økt kapasitet og bredere kompetansefelt, noe som igjen betyr at vi kan bistå flere kunder med å løse komplekse utfordringer og til å gripe alle spennende muligheter fremtiden gir.

Nyheter

1. mars startet Kristin Mürer Stemland i Senter for Ledelse. Kristin kommer fra NTE (Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk) hvor hun var leder for konsernets utviklingsavdeling. Avdelingen jobber innenfor områdene innovasjon og forretningsutvikling, digitalisering, og organisasjonsutvikling. Hun har fra tidligere også flere års erfaring fra det å være konsulent, og etter noen år i privat næringsliv, vender hun nå tilbake til konsulentlivet. For oss i Senter for Ledelse gir dette en økt satsning innenfor områdene strategi, virksomhetsstyring, prosjekt- og prosessledelse og innovasjon & forretningsutvikling.

Kristin er utdannet Sivilingeniør ved NTNU innen Industriell økonomi og teknologiledelse, med spesialisering strategi og internasjonal forretningsutvikling, og teknologiretning data og kommunikasjonsteknologi. Parallelt med skolegangen på NTNU satset hun fullt som toppidrettsutøver innen langrenn, og har blant annet seks år på damelandslaget i langrenn og deltakelse i OL, VM og Tour de Ski. Bakgrunnen fra toppidretten og derigjennom erfaring innenfor strukturering, planlegging og målstyring har gitt gode egenskaper knyttet til det å være løsningsorientert, kvalitetsbevisst og ha evne til å fokusere på de riktige detaljene til riktig tid.

Kristin jobbet som konsulent i BDO i 4,5 år, hvor hun den siste tiden var tjenesteleder for fagområdet strategi og utvikling. Hun har erfaring fra både offentlig og privat sektor, og har sin spisskompetanse innen strategi, kultur-, organisasjons- og lederutvikling, analyser, og prosjektledelse.