Senter for Ledelse styrker laget med Ben Holan

Nyheter

15. november begynte Ben Holan i Senter for Ledelse. Han kommer fra stillingen som COO i et investeringsselskap, men har mesteparten av sin bakgrunn fra kommunikasjonsbransjen. Han har jobbet i Geelmuyden Kiese hvor han bistod mange av landets fremste virksomheter med hele spekteret av kommunikasjonsoppgaver. Han hadde særlig ansvar for krisehåndtering og var blant annet pressekontakt for British Airways i Norge. I 2011 gikk ferden til det nystartede kommunikasjonsbyrået Corporate Communications hvor Ben var med å bygge selskapet. I 2015 ble han byråleder med ansvar for å profesjonalisere selskapet for videre vekst.

Vi er stolte av å presentere en nyansettelse i det utfordrende året som 2020 har vært for oss alle. Tross alt har vi hatt vekst i år også. Det gir oss tro på fremtiden og vi tar derfor grep for å utvide vår kompetanse og geografiske nedslagsfelt. I praksis betyr dette at vi med Ben på laget kan bistå flere kunder med enda flere oppgaver i årene som kommer, og at vår tilstedeværelse i Osloregionen nå styrkes. Han skal nemlig ta et særskilt ansvar for å etablere oss sterkere der parallelt med at han vil bistå kunder i Trøndelagsregionen.

Ben har i mange år bistått private selskaper, offentlig virksomheter og interesseorganisasjoner med strategisk kommunikasjon, og kombinerer kursing, operativ bistand og strategisk rådgivning i skjæringspunktet mellom media, myndigheter og marked. Han gjennomfører kriseøvelser, medietreninger og presentasjonstreninger, og er vant med å bistå kunder med operative oppgaver som å lage kommunikasjonsplaner, pressemeldinger eller presentasjoner for å nevne noe. Etter mange år som rådgiver for toppledere, og med flere års erfaring i lederstillinger, blir Ben en verdifull rådgiver hos oss i Senter for Ledelse på alt fra lederstøtte, organisasjonsutvikling og seleksjon til teamutvikling og endringsledelse.